roball napisał(a):
Bo szczerze mowiac, ja tu nic nie widze.
Twoj problem. Pisalem juz pierdyliard razy ale napisze jeszcze raz ze mi sie jeszcze MMO nie znudzily i dalej levelowanie, te nie absorbujace BG, itp.. mnie bawi/a. Nie czekam tez na objawienie, zasypywanie mnie nieprzemyslanymi nowosciami i Ultime Online 2.
Z mila checia powitam gre ktora robi to samo co WoW z lepsza grafika i w bardziej dojrzalym klimacie - duzo wiecej mi nie trzeba by sie dobrze bawic. De facto to od dawna na cos takiego czekalem. Plus RIFT robi to lepiej (trudniejsze instancje, lepszy rozwoj postaci, zyjacy swiat, duzo contentu grupowego, itd...).
Nudza mnie tez "recenzje" gry po 15 lvlach - prawda jest tak ze niewiele widziales roball. OK moze ci sie nie podobac ale nie porownuj tego do WoW, bo RIFT juz od 10lvl oferuje o wiele wiecej niz WoW.
Jakbym mial napisac wrazenia z WoW po 15lvlach to nie wiem czy bym 3/10 wyciagnal przy pozytywnym nastawieniu.
PS. Rifty sa fajnym eventyem - poprostu tego nie widziales. Wada "recenzowania" gry po 15 lvlach i kilku godzinach grania.
I nie, nie zabraniam ci miec swojej opinii. Moze ci sie gra niepodobac - /care. Tylko ze po 15lvlach twoja opinia o riftach, endgame (lol!) i innych rzeczach jest tak wartosciowa jak opinia Dody o muzyce klasycznej.
Dla mnie ta gra jest najlepszym MMO od czasu WoW Vanilla. Je na sniadanie wszytkie Aiony, WARy i AOCi. Je takze WoW'a AD 2011. Jedynie LOTRO daje rade przy RIFT. Kazda kolejna osoba, ktora ma zamiar uzyc mojego nicka w swoim poscie moze to sobie sama wkleic jako odpowiedz.