yabaddi napisał(a):
Dopiero kilka dni temu dostałem zaproszenie do gry, wcześniej nie interesowałem się tym tytułem więc mam kilka pytań:
1) czy w Rift też istnieje podział na serwery pve/pvp i jak pod tym kątem wygląda beta?
2) biorąc pod uwagę działanie inwazji z riftów czy gracz musi w jakiś sposób planować gdzie się wylogowuje ew. gdzie robi questy (żeby miał je komu oddać np.)
3) lubię grać summonerami/nekromantami/warlockami - generalnie magunami wspierającymi się petami - jest coś dobrego pod solowe questowanie?
4) czy questy w tej grze doczekały się bardziej przyjaznej formy, a nie polegającej na spędzaniu godzin w jednym miejscu i tłuczenia tego samego w kółko?
1. Tak. Sa oba.
2. Jak sie wylogujesz w random miejscu to masz duza szanse, ze po zalogowaniu ktos cie zaltucze 3s ;p. Inwazje sa calkowicie randmowe. Niczego nie zaplanujesz z gory bo nie wiesz gdzie sie pojawia.
3. Ofc.
4. Questowanie jest tak samo rozwiazne jak w WAR. Czyli idziesz po sznurku, a w jednym miejscu nie spedzasz wiecej niz 1h.
Cytuj:
Niestety chujowe podejscie z ta beta. Do weekendu mam sporo pracy, a potem gdy moglbym usiasc wiecej do gry event sie konczy.
Będą jeszcze dwa ;p.