Bartelius napisał(a):
Powodzenia z trialem na 90 lvl relic. Jako ze zawsze brudna prace za Ciebie odwalali na dynamis Rhae i Gal pewnie nie masz pojecia jak zabic te moby i jak znalezc na nie ludzi
To bardzo optymistyczne zalozenie, ze zrobie wczesniejsze triale. Dzieki za wiare we mnie, ale raczej nie znajde zbyt wiele czasu i checi na poswiecenie sie FFXI.
W FFXI bardziej mnie ciagnie do niektorych ludzi niz do samej gry. To gra ktora zdecydowanie bardziej niz inne wymaga ogormnej ilosci czasu na osiagniecie czegos sensownego. Bede mile rozczarowany jesli cos sie zmienilo w tej kwestii.
a skillem mozna bylo sie wykazac w wielu roznych miejscach, nie tylko na salvage, np. na ENMach, BCNMach, limbusach, misjach, duelowaniu NMow itd
MNK to byl prosty job do grania, ale juz pare lat temu mozna bylo z niego wykrzesac wiecej niz tylko walenie chiblastow i tepe napierdlania na dynamisach. Pare miesiecy temu gadalem z kumplem Surtura, mowil ze Surtur caly czas wspominal rozne nasze wspolne eksperymenty, ale co ty mozesz o tym wiedziec, nigdy nie byles w zadnym powaznym HNM LSie (a nie sorry, przeciez wywalili cie z pixies).
Eksperymenty z counter sprzetem to byl krotki epizod i to juz wtedy jak FFXI traktowalem malo powaznie.
Wyraznie zaczynasz sie irytowac, taki powazny starszy pan, a go denerwuje wymiana zdan na forum no prosze. Nie bylo zadnych bcnm i enm na ktorych mnk mogl sie wykazac skillem poza syzbkoscia zmieniania equip i klepania macr ( nie zeby teraz bylo specjalnie inaczej ) z MNK mozna wykrzesac wiecej ale to sie glownie sprowadza do macr na equip na wszystkie sytuacje i timingu. wyraznie tez nie czytasz moich postow, napisalem przeciez ze nie jestem w stanie ocenic twojego skilla, a ty juz placzesz i bronsiz sie Surturem. Co do Pixies to wywalil mnie bezposrednio Enoikos a nie LS (byla to jego emo decyzja bez zadnej dyskusji z liderami) jednak jestem mu wdzieczny. W pixies bylem w stagnacji i dopiero poza Pixies zaczalem sie rozwijac i jelsi chodzi o equip to sam sobie zdobylem w duo wiecej niz w Pixies moglbym pomarzyc.