Widać, że tutaj sami miłośnicy pve, bo takie aggro wygenerowałem małym nakładem sił. :D
A tak poważnie to..
mrynar napisał(a):
Atherius napisał(a):
Skoro jedynym pvp ma być gankowanie podczas "questowania" to rzeczywiście jedynym sensownym rozwiązaniem jest serwer pve.
dlugo do tego dochodziles, powinienes tylko dopisac "dla mnie".
No wiem, nie podpisałem także posta, ale rozwiewając wszelkie wątpliwości to ja go pisałem.
Mendol napisał(a):
dajcie spokoj Atheriusowi.
on w nic nie gra, ale wszedzie musi wrzucic swoje 3 grosze :)
w rifcie mu pvp nie odpowiada wiec nie gra, w dfo mu pvp nie odpowiada wiec nie gra, itd. itp. :)
akurat to 'pvp' w rift jest bardzo podobne do tego z poczatku wow'a.
dlatego jest fajne.
Nie to, że nie odpowiada, bo dla mnie to za mało, żeby bawić się w pvp. W warku miało to sens, tutaj nie ma,
moim zdaniem®.
Huragan napisał(a):
Atherius napisał(a):
Ale dla mnie samo założenie jest z góry błędne.. bo co to za sztuka atakować słabszego - w tym wypadku pochłoniętego biciem mobów.
Przestan kurwa plakac i idz na server PvE jesli ci sie nie podoba gankowanie... ja pierdziele, co za masochista.
Ale dlaczego miałbym iść na serwer pve, skoro próby
gankowania mnie nie przeszkadzają mi, tylko sam tego rodzaju rozrywki nie uskuteczniam.
W warcrafta też ludzie grają na serwerach pvp a mimo to takie coś jak gankowanie to rzadki przypadek.
To nie aoc, że czasem ciężko wyjść z obozu, bo już czekają na Twoją skórę.
Razoth napisał(a):
Huragan napisał(a):
Przestan kurwa plakac i idz na server PvE jesli ci sie nie podoba gankowanie... ja pierdziele, co za masochista.
O qrwa, zgadzam się z Huraganem!
Btw mrynar napisał, że jakby nie znajomi to by w ogóle tego kijem nie tknął. Mam wrażenie, że jakby wydali wow'a ze zmienioną nazwa to też byście to łyknęli, ot co.