100licad napisał(a):
Kurde co to się porobiło, wkurza was 30 minut czekania a jak kampowaliście 21-24 czy inne podobne timed spawny to było OK? Nie mam zamiaru lewelować NIN czy MNK tylko dlatego bo będę coś bił szybciej niż na THF (nie mam na to czasu nawet). Jak mogę sobie coś zsolować to dlaczego nie? Dla mnie może to trwać i godzinę, w końcu to moje kamienie i wykorzystuje jak chce.
Jak ktos np sobie szykuje wieczor i chce np farmic sobka i jakis cockblock bije 30 min nma to wtjscia sa dwa jedno dobre a drugie zle:
dobre - przyjmuje oferowana mu pomoc w zabiciu moba wkoncu chodzi mu o drop lub ki w/e. Dla wspolnego dobra laczymy sily i zabijamy mu robiac !! jeslis ie uda. Jesli koles chce seale to trzymamy go w pt i gramy sobie razem.
zle - koles jest chujem i ignoruje cie lub odmawia pomocy bo lubi sobie solowac 10 raz tego samego mobka.
Nie mow mi ze to drugie jest ok i spoko bo nie jest i nie mow mi ze to tylko gra itp. bo zcas an nia spedzany jest realny i jakbys poszedl do sklepu kupic jedzenie i przed Toba w kolejce by stal koles i kupic 50 limonek i zamiast w jednej torebce zaczal je podawac osobno na wage to tez bys powiedzial ze spoko to jego wybor jak robi zakupy, albo koles w kinie kupilby paczke chipsow i zamiast starac sie jesc cicho to mieszal reka w srodku jakby mieszal lyzka herbate. W zyciu jest mnostwo rzeczy dozwolonych przez prawo lub ktore mozemy zrobic i ktore maja wplyw na innych. To od nas zalezy czy chcemy byc kutasami i robic innym na zlosc lub sprawiac im przykrosc.
Bardzo to malo gramatyczne co napisalem, ale nie chce mi sie poprawiac ( jestem kutasem wole zeby sie wam ciezej czytalo
)