EloNis napisał(a):
Nie wiem jaki jest sens w tym co piszesz, niemniej poziom Twojej wypowiedzi jest poniżej poziomu morza.
1. Jeżeli dla Ciebie ktoś, kto potrafi zachować kulturę wypowiedzi i szacunek do rozmówcy jest dziewczyną, to samo się nasuwa w jakim otoczeniu się wychowywałeś. Niemniej, adres strony jest, nie zauważyłem, że forum nie robi linków więc poprawiłem.
2. Na stronie nie pokazuje kto się zalogował przez ostatnie 24 godziny, tylko kto jest online. Polecam nauczyć się czytać bo jest to tam bardzo wyraźnie napisane.
3. Jestem liderem sekcji Rifta, to co robią moi koledzy nie zależy ode mnie, ja wyraziłem swoją opinię w tej sprawie w temacie.
4. Myślę, że wykazałbym się brakiem profesjonalizmu i kultury, jeżeli zacząłbym pisać za niego. Jeżeli będzie chciał to napisze tu, ma tu konto i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby z niego skorzystał.
5. Sens jest, o nim napisałem wyżej. Zarzucasz mi kłamstwo, więc pozwól, że Ci udowodnię, że istnieje u nas coś takiego jak archiwum:
.
Skończ pisać takie bzdury bo tylko się ośmieszasz. Nie wiem jaki jest cel w tym co robisz, ale żadnych profitów Ci to nie przyniesie.
To w koncu baba jestes czy facet? nvm moze jeszcze nie wiesz jak sie dowiesz daj znac.
1. Nie wiem czemu poczulas sie urazona moim stwierdzeniem ze rekrutacja poza forumowa gildia i RL idzie slabo.
2. Kilka razy obrazasz nieznanego ci czlowieka jednoczesnie piszac jaka to jestes kulturalna i och and ach.
3. Wejdz na ostatniego usera ktory sie u was zarejestrowal i sprawdz kiedy sie ostatnio logowal jest bardzo wyraznie napisane.
4. Gdzie ci zarzucam klamstwo? oj nieladnie kulturalne dziewcze.
5. Duza czesc tego forum to bzdury pisane przez znudzonych ludzi ale akurat nie po to by osiagac jakiekolwiek profity. Skad takie pomysly.
Ogolnie to czuje nature buntownika i taka chec robienia widel z igiel. Kiedys tez taki bylem ale uwierz mi z wiekiem ci to minie. Lub nie
Kawusia jest fajeczka tez zobaczymy co dalej.
edit @up Do boju Elonis do boju walcz o swoja gildie a przy okazji masz darmowa reklame:) i pewnie ilosc wejsc sie zwiekszyla i moze jakis moj hater sie do was zapisze. same korzysci a ty narzekasz.