Mendol napisał(a):
heh najlepsze jest to, ze wy nadal nie rozumiecie o co chodzi.
i nie chce mi sie juz tlumaczyc po raz kolejny.
poczytaj jeszcze raz, pomysl czy jest roznica pomiedzy raidem 5 - 10 osob, a 30-40, jakie sa mozliwosci obrony, czy obrona wioski przy pomocy NPC to pve czy pvp. itd. itp.
mozesz sobie pomijac co chcesz kabraxis, ale po raz kolejny udowadniasz tylko, ze nadajesz sie do jednego kosza z huraganem.
a szkoda, bo na poczatku naprawde mozna bylo z toba pogadac.
i naprawde, gdybym byl jedyna osoba, ktora ma takie podejscie, to uwierz mi - nie tracilbym czasu na dyskusje z wami.
na szczescie huragan bierzesz udzial tylko w becie i w retailu nie bedziemy mieli juz przyjemnosci.
A teraz ty poczytaj i pomysl jaka jest roznica miedzy level 30 a level 50. Poczytaj i pomysl, co sie stanie jak taki 50lvl wpadnie sobie na rozrobe do zony level 20 ?
Jak narazie wogóle nie wytłumaczyliście w czym dokładnie przeszkadza UTRUDNIONA mozliwośc atakowania outpostów. Szczególnie, że jest to, pomyślane w szerszej perspektywnie niż tylko darmowy miesiąc.
Jak narazie udowadniasz tylko, ze to nie jest gra dla ciebie. Nigdy nie byla i nigdy nie bedzie. A skoro tak to po co na nia tracic czas ?
Skoro nie jesteś jedyną osoba której sie to nie podoba, to gdzie te setki whinerski tematów na oficjalnym forum ?
Nie ma. A to znaczy, że większość albo na to jebie, albo im sie podoba, albo im sie nie podoba i zrobili ragequita. Nikt nie bedzie płakał.
Cytuj:
jesli chcieli dac tylko pve to mogli to zrobic. ale wyszli z zalozenia, ze jesli dodadza pvp to beda mieli wiecej kasy z tego. i super. tylko wychodzi na to, ze MNIE czyli KLIENTA, ktory zakupil produkt powoli probuja oszukac i zrobic w bambuko.
Możesz zrobić cancel preorder. Jak widać większośc sie podoba.
Cytuj:
EDIT: i skonczcie marudzic o tym, ze RIFT to pve gra. vanguard tez byl nastawiony na pve.
Ano był. Był też wydany jakies 3 lata za szybko.
Cytuj:
jesli chcieli dac tylko pve to mogli to zrobic. ale wyszli z zalozenia, ze jesli dodadza pvp to beda mieli wiecej kasy z tego. i super. tylko wychodzi na to, ze MNIE czyli KLIENTA, ktory zakupil produkt powoli probuja oszukac i zrobic w bambuko.
Ale dali PvP. Które jest wszędzie. Nie widze problemu. Czepiacie się tych w sumie małych zmian, tak jakby one zupełnie wyłączały PvP z gry. A utrudnieją je tylko w na bardzo małym obszarze mapy. Więc WTF ?
TM vs SS jest jak najbardziej dalej możliwe.