revange napisał(a):
Co nie zmienia faktu, ze jak bedziesz szukal dup z taka uroda to predzej czy pozniej za ta pedofilie odjebiesz pare latek
Asmax napisał(a):
A wyglada na 13 latke z szybko rozwijajacymi sie cyckami... Ale nie martw sie, dostaniesz maly wyrok za maloletnie rajty, pojdziesz siedziec na ochronke i bedziesz sobie zyl jak krol. I to jest wlasnie spierdolone prawo - oszukasz na podatkach idziesz siedziec jak za glowe, zgwalcisz dziewczynke, dostaniesz pare lat i dadza Cie na specjalny oddzial na ktorym nic Ci nie grozi bo przeciez grypsujacy koledzy mogliby biednego skazanca pobic albo nawet zabic.
ekhmmm widzę ktoś się za dużo TVN naoglądał ....
To że dla mnie naprawę szczupłe ( 45 - 55 kg MAX ) i zgrabne dziewczyny są nadzwyczaj atrakcyjne, nie znaczy że jestem pedofilem.
Fakt że są szczupłe i zgrabne siłą rzeczy tak jak to ładnie Asmax napisał będą wyglądać jak nastolatki z piersiami ( Asmax wstydź się gdybyś tego nie powiedział nigdy w życiu bym nawet nie pomyślał o tym 13 latka ?? !!
), no ale to co mają osoby takie jak ja zrobić?? By być pewnym tego że nikt mnie pedofilem nie nazwie umówić się z tą dziewczyną z Irlandii?
Moja obecna dziewczyna ma piękne duże oczy, waży 48kg ma 175cm wzrostu i ma urodę jeszcze bardziej "Nastolakową" niż ta ze zdjęcia, ma 24 lata, ja też mam 24 lata buaaahhahahahah <<< PEDOFIL napisać do TVN !!!
Czy powinienem iść się leczyć i wykastrować??