Asmax napisał(a):
Zaczelo sie od tego ze jeden powiedzial ze podniecaja go dziewczyny ktore wygladaja jak dzieci, a drugi broni pedofili i wysyla ich na leczenie...
To jest do mnie tak?? Możesz mi kurwa pokazać gdzie ja to napisałem??
O to ci chodzi??
Escaflone napisał(a):
To że dla mnie naprawę szczupłe ( 45 - 55 kg MAX ) i zgrabne dziewczyny są nadzwyczaj atrakcyjne, nie znaczy że jestem pedofilem.
Fakt że są szczupłe i zgrabne siłą rzeczy tak jak to ładnie Asmax napisał będą wyglądać jak nastolatki z piersiami ( Asmax wstydź się gdybyś tego nie powiedział nigdy w życiu bym nawet nie pomyślał o tym 13 latka ?? !!
), no ale to co mają osoby takie jak ja zrobić?? By być pewnym tego że nikt mnie pedofilem nie nazwie umówić się z tą dziewczyną z Irlandii?
Sorry moja wina mogłem to jakoś inaczej napisać by taki zaściankowy prostak jakim jesteś zrozumiał.
Podobają mi się dziewczyny bardzo szczupłe, zgrabne z delikatnymi rysami twarzy, które siłą rzeczy będą wyglądać na młodsze niż naprawdę są, i takie zboczki jak ty będą się krzywo patrzeć jak np. będziemy się całować.
I jeśli ty kurwa widzisz w niej coś więcej niż przepiękną kobietę, wydaję mi się że to ty masz problemy.
Naprawdę myślisz że wysyłanie pedofili na leczenie jest czymś złym, i nowoczesne społeczeństwo nie powinno tego robić?? Żal mi ciebie naprawdę, jesteś smutnym maluczkim człowieczkiem.