Tylko z hasso up, 150 tp T mob. Póki co mój rekord aż załuje że nie mialem bloody rage etc ; ;
A tutaj nm Sekkanoki Berserk i Warcry~
Nie wiem jaki dmg z light sc bo zmienilem equip.
Ta broń wymiata :O
Edit:
TandK napisał(a):
1. Ragni - pytanie co do magow, co musze miec a co moge olac w abyssea zebym dawal sensowny support, szczerze powiem ze nawet +1 nie chce mi sie specjalnie robic, w abyss na brak mp jakos nie narzekam, pewnie przydalo by sie wiecej +% cure ale triala to juz na pewno nie bede zaczynal. Oczywiscie mam porobione macra ze staffami, gripami, +MND na enfe lub +INT na nuke ale pewnie sa jakies itemy bez ktorych ciezko sie obyc
Na WHM ja używam jednego setu do leczenia i nie bawię się tam w żadne enf magic na WHM - tzn czasami próbuje slow i para nawet bez zmiany staffa - i tak wchodzi chyba że mob bardzo resistuje.
Ja używam tak:
Main: Templar club
Sub: Bugard starp +1
Head: Orison af3+2
Body: Noble tunic (próbuje zrobić body z trophy +14% cure potency)
Back: Orison Cape
Neck: Fylgja Torque +1
Hands: Augur Gloves
Belt: Goading Belt
Ear: Orison i loq earringi
Ringi: Star Ring i Bifrost ring
Legs: Orison af3+2
Feet: Cure Clogs
I w tym secie daje cury
Dodatkowo zmieniam na bar spell
Body: Blessed Body
Feet: Orison feet af3+2 (aby zwiększyć szanse na proc af3 no i ofc enhancing magic)
I haste equip do melee ale to mało ważne
Też jestem leniwy i nie chce mi sie robić trial staffa do cure bo na whm to mało zmienia i tak (z takim equip jak mam teraz).
Jak masz dobre atmy to możesz totalnie olać hmp equip. Ja używam na whm: Perfect Attendace, MM i Apoc i mi to całkowicie starcza - mp się praktycznie nie kończy, chyba że jest jakaś ostra akcja to daje sobie songi i używam 1 ethera (zamiast apoc może być ambition).
Na RDM za bardzo nie wiem bo dawno na nim nie grałem, ale wiadomo zestaw ele staffów musi być. Do leczenia to tu trochę cienko, tutaj trial staff do cure to must have jak nie masz WHM... Do leczenia tak to Fylgja Torque +1, Apollo Staff (lub trial staff), Augur gloves i tyle. MND gówno daje do leczenia wiec lepiej dać haste niż MND do puszczania cure.
RDM nie potrzebuje za bardzo equip z enf magic, wystarczy sama lacha i trochę mnd i będzie ok (oczywiście jak masz cap na enf magic).