Bloodleaf napisał(a):
Z tego co ja pamiętam Vanillę to title i honor wprowadzili wraz z BG, wczesniej ludzie naparzali sie o marchewkę,o nody do kopania, o herby, o quest spoty itd.
System honoru wprowadzono w maju 2005, a pierwsze BG w czerwcu 2005. Bylo wiec tak jak pisal Dana.. jeden miesiac world PvP .. i to wlasnie wtedy byly te wspominane z rozrzewnieniem walki kolo Tarren Mill :>
Kabraxis, glownie chodzi mi o to, ze dajac w Rifcie system warfrontow bez dania np. sieges nie bedzie w tej grze nigdy zadnego world PvP... bo nie ma celu na takowe.
W Warhamerze miales i BG i system zdobywania zamkow w terenie, co wymuszalo world PvP. Tutaj tego nie ma. Czy world PvP ma polegac jedynie na przeszkadzaniu przeciwnikowi ? Nie ma to sensu. Niech Trion da jakis cel do world PvP, ktory by zasadniczo roznil sie od WFow i dawal wymierne korzysci to wtedy bedzie world PvP. W takim natomiast wydaniu jak jest teraz to porazka calego world pvp.
Kabraxis napisał(a):
PODSTAWA w Theme Parku jest "ubieranie laleczki" tak jak to embe napisal.
Pokaz mi mmo w ktorym "ubieranie laleczki" jest podstawa tej gry :> Bo ja takiego nie znam.
Kabraxis, wez sobie np. system aren z wowa. Sprzet PvP kazdy ma taki sam, nie jest problemem jego zdobycie, czyli wszystkie laleczki sa tak samo ubrane. Co jednak swiadczy o "skillu" graczy ?? Ranking..... i tego skilla nie da ci "ubrana laleczka"
Czy myslisz, ze ludzie na arenach graja dla gearu ??? Nic bardziej mylnego.