Cytuj:
2003-02-20 10:05, Beast napisał:
...
Czyli w ten sposob chciales wyrazic chec podpiecia logow z Twojego ICQ, GG i maila na strone WWW?
A na serio to jest już kwestia smaku, kultury i prywatnosci. Ale nie chce sie wdawać w nastepna dyskusje na temat wyzszosci swiat....
Raczej nie miałbym nic przeciwko temu, jakby ktoś chcial to niech zamieszcza, mam zaufanie do tych z ktorymi rozmawiam, a z tymi do których go nie mam, nie rozmawiam, lub też zachowuję się na odpowiedzialnie, że nic się nie stanie jeśli je opublikują.
Dla mnie jest to kwestia poznania i zaufania do ludzi z którymi rozmawiam oraz odpowiedzialności za to co się mówi i dojrzałości rozmówcy/ów (teraz już wiesz że Twój rozmówca nie spełnia tego kryterium prawdopodobnie). Oraz kwestia wolności słowa. Tutaj jestem skrajnym liberałem, i nawet uważam że Rydzyk może sobie mieć telewizję (i każdy inny który tego bedzie chciał). Zareagowałem, bo doszło do cenzury, i nie dlatego zebym to czytać chciał, bo i tak by mi się nie chciało. Ale dla zasad które ja wyznaję.
No a ponieważ to offtopic tutaj, to nie będę tego już ciagnął. -B@ck to work-
_______
A co do tego topica: recenzja to recenzja, najczęściej prywatna opinia tego co ją pisze (lub tez pisze ją pod zamówienie i wtedy jest to po prostu kryptoreklama). Wiele gier dostaje 10 pkt. a dla mnie to chłam. I co? Najwyżej nie kupię pisma lub też nie bedę wierzył danemu recenzentowi. Wolny wybór. Nie podoba się? Niech założy własną gazetę i bedzie mógł umieszczać swoje opinie.
A recenzji jest na tyle dużo (choćby i tutaj także na tym boardzie), że po ich przeczytaniu inteligentny człowiek może sobie wyrobić opinię.
Chyba że sam nie wie czego szuka.
vel Adsumus<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Magus dnia 2003-02-20 10:29 ]</font>