Bartelius napisał(a):
Zamierzam jutro za to odpokutować zmywając naczynia jedną ręką i w zimnej wodzie.
hehe, ok
generalnie zamysł topicu nie jest zabicie czegoś ASAP, ale zabicie czegoś SMNerem, którego wylevelowałem i ubrałem w kilka dni. włączając czterokrotną walkę z prime avatarami.
to są początki, więc może być tylko lepiej jak tylko będę miał choćby full AF2+2 + trialową laskę na -BP.
strzelam, że wtedy będę miał możliwość klepania Predator Claws co 25s?
sama laska obcina recast o 12s. AF2+2 ma łącznie -23 BP delay. czyli łącznie 35s krótszy recast.
w przypadku wampira i atm które użyłem do walki ze screenu, to skróci to znacząco czas walki
wracając do twojego twierdzenia, że wszystko można zsolować w abby.
na przykład wybrałeś najłatwiejszego moba.
zabij taura, albo smoka.
SOLO.
rękawica została rzucona.
PS. szykuję się na Glavoida, ale nie mam jeszcze pop setu ;]
Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło o to jak szybko go zabiłem solo tylko, że zrobiłem to zwyczajnie bijąc bez zmiany setu. WAR ma taki styl solo w abyssea, że zabija zanim zginie i tyle. Było to też zupełnie solo, więc nie wiem po co podkreśliłeś to słowo.
Nie będziesz miał co 25 sec bo BP się capuje na 45sec, więc niżej nie zejdziesz.
Polecam jakiś XML do spellcast pod SMN i go otworzyć i zobaczyć co jest wpisane pod jakie sety (lub używać go jeśli używasz spellcasta)