realnaste napisał(a):
Eh! Dzieci, dzieci. Niechaj szczeźnie w ogniach piekielnych ta zła, zła, ZUA gra!
Tyle emocji...
Gra jest spoko. Silnik DF jest zrobiony pod DF. MO jest jakie jest, między innymi dzięki silnikowi (i tu chodzi mi tak o plusy, jak i minusy).
Ma swoje problemy (a nawet ma ich tony), ale przynajmniej trzyma się wyznaczonej trasy. Jak zwykle- czas pokaże co będzie dalej. UO było przy wydaniu w podobnym stanie. Czasy się nie zmieniły tak jak byśmy chcieli. Młode, rozwijające się firmy muszą stawić czoła olbrzymim problemom. Tylko zalewające rynek gównem korporacje jak Bliz., EA., Acti. sprawiają, że co poniektórym wydaje się, że "standardy" są wyższe.
Jest to jednak próżna dyskusja. Ja wiem swoje, wy swoje, a oni jeszcze co innego, więc:
Haterów zapraszam do swoich ulubionych gier.
A argument z pudełkiem itd nic nie wnosi do dyskusji (bo nic z samą grą nie ma wspólnego, a szczególnie z jej obecnym stanem)
Tak Ci żal kasy, to trza było nie wydawać jak Cię nie stać. (szczególnie, że sami devsi ostrzegali XD)
Chociaż z drugiej strony...chyba przestanę grać w MO ze względu na twoją traumę sprzed półtora roku.
Peace
Młoda rozwiająca sie firma. Trion Worlds.
Czy musze dodawać więcej, kim są devsi MO a kim Trionu ?