Da sie, ale to ciagle jeszcze beta. Mozna spedzic parenascie godzin i miec radoche, ale pewien niedosyt jest. Oczywiscie trza korzystac z modow bo gola gra jest bardzo uboga jesli chodzi o rasy skile itemy questy itp. Duzy plus za to ,że non stop grę poprawiaja. nowe patche co 2-3 tygodnie. Robią dwa kroki do przodu , jeden w tył w takim tępie moze za 3-5 miesięcy bedzie finalny product. Ale z turówek fantasy to i tak chyba najlepsza pozycja z ostatnich lat na pc. Mi sie osobiscie bardziej elemental podoba niz civ 5. troche też szkoda ,że nowa ekipa została skierowana do robienia dodatków oddzielnych gier na tym silniku. (nowe gry/dodatki ci co kupili elemental przed listopadem dostana za free, reszta osob dostanie upust na ich zakup) Do master of magic czy age of wonders jeszcze troche brakuje ,ale gra sie rozwija i ma potencjal stac sie no 1.
http://www.wincustomize.com/explore/ele ... ic#/page/2
No 2 tygodnie nie grałem i widzę nowe ciekawe mody.
p.s
Wczoraj i dzis pograłem (2 patche wyszły ostatnio) i z paroma modami gra jest bliska ideałowi tbs). Grając na challengu gra jest naprawdę trudna, trza kombinować ( nie ta technologia na starcie i jest ciężko).
Teraz to mogę elementala spokojnie polecić.
Zalecane mody:
Adventure pack, Expanded Factions inne gwoli uznania, ale te dwa trza mieć.