Deshroom napisał(a):
czyli rozumiem że to jest gra która będziecie grali dłużej niż wliczony w cenę miesiąc ?
nie wierze w takie gry ale jak tak jest to może i ja kupie
może ktoś mi dać film z gameplaya w HQ ? bo ta grafa jakoś słabo wygląda.
Grafa z odpowiednimi ustawieniami daje radę, animacja też nie jest najgorsza Ja wybrałem sobie po prostu rasę, która najbardziej mi odpowiada wizualnie, powiem szczerze, że zwracam "trochę" uwagę na takie szczegóły. :]
Gra jest o tyle fajna, że jest.. nowa. Wszędzie dużo ludzi, do każdego q grupowego, rifta, inwazji jest jakaś ekipa. Teraz jest najlepszy okres na grę, wszystko jest nieznane, nie ma "wowheadów" itp.
Przy tworzeniu builda też jest sporo zabawy, masz na każdą klasę 9 różnych specy do wyboru (np. możesz być równocześnie rogalem i hunterem z wow w jednym), które możesz dowolnie ze sobą mixować - otrzymując podobnie jak w warcrafcie, 3-częsciowe drzewko builda.
Endgame nie jest jeszcze znany pewnie nawet devsom, myślę, ze dużo zależy od samego community i ich sugestii, w którą stronę ma to iść.
Do roboty jest sporo rzeczy także przez pierwszy miesiąc raczej nikt nie będzie narzekał na nudę, co będzie później to pokaże czas.
Rewolucji nie ma, jak pogram miesiąc to i tak źle nie będzie, na tej zasadzie do tego podchodzę. :]