Enderhawk napisał(a):
Srsly?
Grafika jako taka jest w porządku, lepsza niż w DAO. To raczej kwestia calej otoczki (wspomniany 2 metrowy noz do masla) niż samej grafiki.
Co do dialogów - ja pierdole, przecież to demo.
Większość osób interesowała różnica między w gameplayu DA1 a 2, to właśnie tam pokazali.
Wiesz co to twoje zdanie dla mnie grafa taka sobie co najwyżej.
Dialogi - a po czym mam kurwa dialogi oceniać jak nie po demie i filmikach z full wersji? Kupić i dopiero oceniać? Przecież tak to bym do ciężkiej cholery musiał każdą gre kupić którą bym był trochę zainteresowany w full wersji, bo przecież w full może być lepsza od dema/gameplay vids.
Ja nie widze tu potencjału widać na pierwszy rzut oka:
- uproszczony rozwój postaci
- mangowy styl z cycami jak głowa, frzyurami emo , i mieczami większymi niż bohater
- zapierdalająca walka z 2-3 krotnie większymi hordami stworków niż w DA:O , które są jednostkowo słabsze , żeby była lepsza "wyżynka"
- brak rzutu izometrycznego
- brak możliwości wyboru rasy i postaci. Jesteśmy hawkiem lub hawkową i chuj. Klase sobie możemy wybrać i imie.
- kółko z mordkami i 2-3 wyrazami 'skrótu' do wyboru w dialogu co już zupełną porażką dla mnie jest, no i zawsze 3 opcje
- wkurwiające cutscenki co chwilę
Po prostu takie ME2 w fantasy settingu , tylko bardziej hack-slashowate.
Proste po prostu nie tego kurwa chciałem ja i trochę innych ludzi. To co się dziwisz , że jedziemy po tej grze?
Imo zgadzam się z inside i zaboleq nie warto piracić nawet ani kupić na wyprzedaży za parę lat też nie.