Razoth napisał(a):
W tym roku minie 6 lat od wydania 360 i chyba 5 lat od wydania PS3.
Zagadka: ile czasu minęło od poprzedniej generacji gdy wprowadzano tą?
To zależy od ich pazerności i tego kiedy stwierdzą, że interes się zwrócił.
A ja mówiłem o coraz to nowszych wersjach Xboxa 360 (10) i PS3 (11).
Najnowsza wersja każdej z tych konsol jest z 2010.
Razoth napisał(a):
No i? Jakiś szczególny powód dla którego te kontrolery miałyby nie współpracować z następną generacją?
Zrobić malutkie upgrady, i wydać z PS4/Xboxem 720 praktycznie to samo = Mega Profit. A więc - Tak. Tym powodem jest Kasa.
Withness napisał(a):
No offense, ale trzeba być idiotą, aby wierzyć że w najbliższym czasie nastąpi ogłoszenie, "ROBIMY nową konsolę", a co dopiero jej premiera
Razoth napisał(a):
Ja nie piszę o tym co będzie, tylko o tym co powinno być (nie rozumiem problemów z czytaniem ze zrozumieniem u niektórych), anyway ciekawi mnie po prostu, że przy coraz szybszym postępie technologicznym coraz wolniej wydaje się nowy sprzęt.
Nie rozumiem konieczności cytowania mnie, skoro jako jedna z niewielu osób, nie odnosiłem się moim postem ani do Ciebie, ani do nikogo innego (brak quota). Reszta osób często rzucała twój nick, a wybrałeś akurat mnie, który wyrażał swoją ogólną opinię : ( Teraz mi smutno i idę siedzieć w kącie.
TL;DR - Nie opłaca im się z ekonomicznego punktu widzenia. IMO.
Należy też wziąć pod uwagę to, że najlepiej ostatnimi czasy, sprzedają się crapy które są kopią tego co było rok temu (CoD, dopóki nie cancelneli Gry Muzyczne, gry od EA itd.) Po co więc iść z duchem postępu?