Havok napisał(a):
Jako laik zapytam, jaki interes ma ice oferując swoja pomoc w zarządzaniu forum, która nota bene za jakiś czas skończyła by się kłótnią o to do kogo forum należy itp itd? Co da się wyciągnąć z takiego "forum" ?
Sorry chłopie ale teraz to pierdolisz jak naćpany.
Nie ja zacząłem temat, dział SW zdechł a jeden z modów napisał ostatni post w 2005 roku więc STFU. I nie pisałem ze chce tylko że mogę a to kolejna różnica szczególnie ze zbliża się SWTOR w który zamierzam grać. Jak się nie podoba - wypierdalaj.
Z mojego powodu forum może stać nawet u Osamy - kwestia kto znajdzie na nie miejsce. Wyraźnie to napisałem. Jak widac niektórym pomoc musi od razu kojarzyć się z kasą - gratuluję zapatrywania na świat. A może zamiast piedolić trzy po trzy zaproponujesz jakieś rozwiązanie bo póki co gówno z twoich wypocin wynika.
I jeszcze gwoli wyjasnienia - w czerwcu 2010 napisałem do Oyci3c priva w sprawie zmian avatarów na co odpowiedział że:
Cytuj:
Zmiany avatarów są wstrzymane do momentu przejścia na phpbb3 gdzie userzy sami będą zmieniać sobie avatary.
Jak dla mnie temat nie urodził się zatem dziś nie mniej uznałem, że warto w nim głos zabrać. Tyle z mojej strony. jak chcesz dalej na mnie jechać zapraszam na priva.