Cytuj:
2001-12-22 14:57, Mastyl napisał:
225=3*75
Wyobrażam więc sobie takiego PK z trzy razy po 75. W dodatku na takiego też Mindbalst traci sens. Ciagle wiec sądze ze 3 * 100 (ale z mozliwoscia przekroczenia 100) nie sprawilo by różnicy. Ale skoro to ustawienia Noxa i nie da sie ich zmienić, to zamykam japę i bede juz cicho...
Da sie ale nie ma sensu jeszcze z paru innych przyczyn.
Cytuj:
Inna sprawa:
Jestem przeciwny wprowadzaniu ras i tego typu udziwnieniom w stosunku do koncepcji UO. I tak bedzie wygladalo na naciagane i niedopracowane.Lepiej skoncentrowac sie na systemie reputacji i gildii.
Sa gildie, dzialja i sa frakcje i tez dzialaja. Tot ez powody dla ktorych przeskoczylismy na noxa - Wieczne narzekanie Yerpena ze nie moze dolaczyc gildii magii i pieniazkow do frakcji.
Cytuj:
Kolejna rzecz: Która ze stron jest wasza oficjalna stroną: uo.netla.pl czy uo-sc.prv. Na tej drugiej jest mistrzowska animacja na wejściu, ale netle częsciej aktualizujecie. Zróbcie jedną ale ładną!
Najlepsze zyczenia dla ekipy SC!
http://www.uo.netla.pl ze wzgledu na latwosc (przynajmniej dla mnie) aktualizacji tego co jest. Niestety mimo najszczerszych checi nie chce mi sie recznie wklepywac html'a i formatowac go, wole sie skoncentrowac na sprawach bierzacych - ktorych i tak mamy wystarczajaco duzo na glowie.