Bloodleaf napisał(a):
Kole0 napisał(a):
Warr to albo dps albo tank
A czym jeszcze by miał być ? Healerem ?
skoro rogal moze to czemu nie warrior. skoro jest soul holy knighta - paladyna to i jakies skille leczace moglby miec oprocz Loha.
A tak na serio to chodzi mi o marne urozmaicenie. nie wazne co wymiata a co nie, a co jest funem. mnie sie podoba to ze rogalem mozesz praktycznie zaznac wszystkiego. od bycia lotrem po takiego combat rogala ala warrior wlaczajac w to spece ranged i calkiem ciekawy support
U warra natomiast jak probowalem na 40lvlu+ takiego paragona, czyli teoretycznie jakas odmiana bo dual wield to bida strasza i nuda. A co ja bym oczekiwal? ano zeby chociazby byly spece ktore moga robic albo za dmg z utility albo za tank. reaver ala wowowy DK i voidknight mogli by miec jakies talenty do dualwielda albo 2h i taki mix troszke talentow na tanka i troszke pod utility-dps. Albo chetnie tez bym przyjal naprzyklad aby jakis spec mial funowe abilitys jak naprzyklad riftblade jak ze to mistrz spearow mogl rzucac w kogos spearem na jakims tam lancuchu i potem kolesia przyciagac(ala deathgrip). marksman jest dla mnie fajna prezentacja jak zrobic klase ciekawa - buff do speeda na finisherze itp sa naprawde dla mnie mega funowymi umiejkami.