tczewiak napisał(a):
Bartelius napisał(a):
Dobra przyznam sie. Nudze sie kurwa jak nigdy, niech juz wlacza te servery ; ;
Get life
Uwierz mi ze to nie jest kwestia uzaleznienia, po prostu gdyby cos innego sprawialo mi tyle przyjemnosci to poszedlbym to robic.
Czynnosci ktore daja mi przyjemnosc to ( kolejnosc przypadkowa ):
1. Granie w noge
2. Granie w FFXI
3. Sex
4. Jazda na Snowboardzie
i troche mniej:
- jazda na rowerze
- na rolkach
- masturbacja
Granie w noge planuje zaczac juz niedlugo ( moj kumpel ktory zazwyczaj organizuje mecze jest poinformowany ze jak tylko cos bedzie to zeby dal znac). Grac w FFIZ nie moge. Jestem moze staroswiecki ale sex dla mnie to cos wiecej i uprawiam go tylko z dziewczynami z ktorymi znam sie dluzej i mam co do nich zamiary przynajmniej rozpoczecia zwiazku. Wiaze sie to pozniej z tym ze sie jest w tym zwiazku a to sie wiaze z zupelna zmiana trybu zycia i nie mam na to teraz ochoty ^^. Na snowboard nie mam aktualnie kasy ( bo trzeba by raczej jechac za granice ). Na rowerze zaczne jezdzic jak jeszcze troche skoczy temperatura. Roli mam bardziej do skakania niz jezdzenia, a na to jestem za tlusty i za malo rozciagniety ( pracuje nad tym
). Masturbacja oczywiscie jak najczesciej ale nawet przeciagana nie ejst to czynnosc ktora moze wypelnic jakis znaczacy kawalek czasu w dniu
EDIT: Ofc zapomnialem o filmach i serialach, ale to znowu tylko kilka godzin z dnia.