Sobku ty za to masz glowe w dupie chyba
ja rozumiem, ze masz prawo krytykowac, chociaz tytul filmiku:
"Darkfall Online -- Gameplay from first month of release" czyli 2009 mowi samo za siebie, ale proponuje poszukac troche dluzej, poogladac filmiki, np. bre i wtedy sie wypowiadac.
bo naprawde myslalem, ze wiekszego ignoranta i idioty z siebie zrobic nie mozesz. a jednak
tzn. jak rozumiem huragan, ja jestem konsumentem gowno papki od miesiaca, ty wpieprzales gowno przez lata?
ale ok, kwestia gustu. nie bardzo wiem co daje koles, ktory zamyka sie na arenkach i gra po to zeby zdobywac super itemki community mmo - bo imo wlasnie tacy jak on, powoduja, ze firmy zamiast sie otwierac na nowe pomysly - wola nas zamykac w pokoikach. bo przeciez tylko tam mozna pokazac skilla i umiejetnosci.
przykre to troche, bo wydawalo mi sie, ze jak grasz w swoje stateczki, to grasz w teamie z ludzmi huragan i robisz to dla funu. bo to, ze nie dajesz nic z siebie kazdy wie
w rifta pograles sam pare dni i uwazasz sie za specjaliste. proponuje pobiegac z nami, porobic instancje, wfy, questy - moze wtedy zrozumiesz czemu gramy w ta gre.