Biorę udział w konkursie, zająłem miejsce drugie. Osoba zajmująca pierwsze nazwała mnie oszustem. Tylko zgodnie z punktem który podałem to usunięta zostanie wtedy i tylko wtedy gdy zgłoszenie tej osoby będzie naruszało ten punkt. Teraz próbuje się dowiedzieć co stanowi zgłoszenie konkursowe bo jeśli jest to profil/ konto użytkownika to wydaję mi się że wypowiedzi napisane z tego konta stanowią jego część
Druga sprawa to jeszcze kwestia tego że osoba podała publicznie na Tablicy organizatora konkursu linki do moich znajomych i wskazała że są moimi znajomymi. W regulaminie mamy punkt:
3) Z Konkursu automatycznie będą usuwanie Uczestnicy, którzy:
c. powstrzymywania się od czynności, które naruszałyby prywatność innych Użytkowników,
PS: Tu jest dokładny regulamin jeśli widzie coś na co mogę się powołać to proszę o pomoc.
http://lgelectronics.com.pl/docs/Regula ... owania.pdf
EDIT:
Czy warto w brnąć w procesy tego nie wiem, póki co staram się dojść swego w ramach konkursu.
zastanawiam się czy z tego nie zaatakować ;p
Pytanie a propos facebooka, czy treści zamieszczane przez użytkownika na dajmy na to tablicach innych użytkowników, stanowią część konta/profilu tego użytkownika który to zamieszcza?