Piszpan napisał(a):
a ja sam do konca nie wiem co sadzic o Huriim. Napewno barwny czlowiek i napewno ma jakis cel i nie jest taki nijaki jak 80% tego forum. Czyli generalnie pozytyw
Bo albo ktos ma jaja i potrafi miec swoje zdanie i je bronic, albo jest pipa przytakujacy wszystkim i przepraszajaca ze w ogole zyje.
Takich osob z jajami jest niestety malo.
Na pewno do takich osob z jajami, moge zaliczyc Eagleeyesa czy Mendola. To ludzie, ktorzy potrafia ostro dyskutowac na argumenty i nie boja sie powiedziec nawet kumplowi prosto w twarz jak cos jest nie tak.
Przykladem moze byc np. moja rozmowa z Mendolem na vencie w sprawie rzekomych cheatow szkrabka
Mendol wtedy slusznie zauwazyl, ze osoby, na ktore powolalem sie ze daly mi info o "cheatach" szkrabka siedza cicho i sie boja odezwac.
Szanuje osoby , ktore maja swoje zdanie a nie tylko probuja sie wszystkim naokolo podlizac. Szanuje wiec Mendola czy Eagleeyesa, mimo, ze w wiekszosci spraw NIE ZGADZAM sie z nimi. Ale maja chlopaki jaja
Embe niestety pokazal swoimi ostatnimi decyzjami ze tych jaj nie ma, stad moja lekka frustracja. Ale nic to.. bylo minelo, karawana jedzie dalej, heh