Niah napisał(a):
Sobtainer napisał(a):
...to jest istna tragedia a nie gra, szkoda mi Ciebie Mendol, naprawdę.
Mendol napisał(a):
no widzisz, dla ciebie to tragedia a dla wielu osob dobre mmo.
Sob przeproś i spierdalaj
Tu nie ma za co przepraszać tu Was żałować trzeba że w ogóle marnujecie czas na takie rzeczy. Mendol to jeszcze rozumiem bo ma 56 lat czy tam więcej, ale że Wy...
Co do grafiki. W tej grze jej nie ma, to wygląda jakby 5 osób w garażu stworzyło coś co nazwali Darfall i tyle, nic więcej tam nie widzę co mogłoby przykuć uwagę. Jak można w ogóle biegać charem w MMO który ma 1m klocek w tyłku, dla mnie to jest nie pojęte. Mendol pewno widzi sam krzyżyk do celowania, albo on go po prostu chce widzieć. MMOFPS jest jako jedyne na rynku i trzeba w to grać bo tak mówi Mendol, 56 letni retard z kompem sprzed 8 lat który do dzisiaj próbuje zupgradować tanim kosztem bo mu żona nie pozwala.
Aktualnie na półce mam (WoW/LOTRO/Warhammera Online/RIFT). Próbowałem Triale Aiona/Darfalla/Everquesta bardzo dawno temu). Żadna z tych gier nie przykuła mojej uwagi na tyle co WoW. Warhammera cisnąłem chyba z 2 tygodnie tylko, LOTRO ze 2 weekendy w Huragana Gildi, RIFT też chwilę, a reszta to były Triale na max 15 minut.
I co, po tylu tytułach, mam zainstalować Darfalla który wygląda gorzej niż każdy z w/w tytułów i grać w coś co mi na wejściu już się nie podoba? Takie teksty Mendol, że jestem tutaj żeby się kurwa kompem pochwalić to sobie zachowaj dla siebie, bo wiele rzeczy tutaj pisałem wartych mojego czasu, a Ty przez 99% swoich postów próbujesz każdemu wmówić że to Ty masz rację nawet jak jej nie masz, a jak ktoś przyznaje swoje rację przeciwne do Twoich, to wołasz swoich kumpli i wskakujesz na osobnika.
Dla mnie Darfall to jest dramat i mam prawo do takie zdania i na każdym kroku Ci będę o tym mówił, bo po prostu z Ciebie leje że tracisz czas na takie coś.