PO ma akurat dużo dobrej prasy na Zachodzie, ogólnie jak przegladam cnn, bbc, czy też guardiana co jakiś czas, to jeżeli jest coś o nas, to jest jak najbardziej w pozytywnym świetle. Czasem jakies lewackie gówna tylpuEl Pais czy niemieckie szmatławce nas pojadą, ale chuj im w dupę, kto by sie nimi przejmował.
Wiadomo, ze PO to plastusie bez własnego zdania, ktore nic nie zrobią, ale będę na nich głosował bo są i tak 100 x lepsi od PiSu, zajebiście, że jarek sobie strzelił w stopę z tym śląskiem jak chuj, nie ma już żadnych szans na wygranie wyborów. Jako studenta stosunków mnarodowych i bezpieczenstwa strategicznego (bezrobotny cwel, co poszedl na łatwizne jestem h3h3h3h3h3 taktak) mam taki fetysz, ze na polityke patrze głównie pod kątem polityki zagranicznej i tu wiadomo, że PO geniuszami nie są, ale jest lepiej niz gorzej.
Na pewno dużo lepiej niż za PiSu kiedy w UE bylismy stękającymi lamusami, wkurwiającymi wszystkich, a i tak gówno z tego mieliśmy. Jakoś w miarę układamy stosunki z Rosją, chociaż wiadomo, że zawsze nas będą ruchać w dupę, to i tak to zmierza w dobrym kierunku. Murzyn w koncu zechciał ruszyc dupę i przyjezdza do Polski, organizujemy szczyt państw Środkowej Europy, to też o jakiejś pozycji świadczy. Z Niemcami się kumamy dobrze w chuj, co jest nam najbardziej na rękę. W lipcu obejmujemy przewodnictwo w UE, nie wyobrażam sobie tego za kadencji PiSu, ktory by podporzadkował wszystko katastrofie smolenskiej i siedzial i stękał, i sapał w Brukseli żeby dzbany z miodem w dłoń i hujalże na Moskwę.
Chujowo trochę, że nasza wschodnia flanka nam idzie słabiej niż mogłoby być, zakompleksione Litwiny skaczą za bardzo zamiast się ogarnąć i normalnie współpracowac, tak samo Białoruś, też kompleksy po Ksiestwie Litewskim i polonizacji im zostały, a szkoda, bo wbrew mediom to nie jest taki zjebany kraj i możnaby z nimi dużo zdziałać. Chociaż po wczorajszym zamachu zorganizowanym przez Łukaszenkę to demokracji tam bedzie jeszcze coraz mniej. No i Ukraina, nasapaliśmy się tam, że ja pierdolę, a przyszedł Janukowycz, przedłuzyl z Rosją umowę o flocie sewastopolskiej w zamian za tani gaz i chuj, wiadomo po czyjej stronie siedzi, chociaz miłoby było jakby ten cały wschodni blok Rosja i jej pieski + Polska jako reprezentant UE się trzymały razem.
Najfajniejsza rzecz w polskiej polityce zagr. sobie zostawiłem na sam koniec, zeby nie było smutaśno - kurwa podpisalismy z Izraelem umowę wojskową niedawno, nie mam pojecia czemu to przeszło zupełnie bez echa, społeczeństwo by się oburzyło że Rzydy przebrzydłe czy co? Syjony mają bodajże 2gą najlepszą armię na świecie z racji swojego położenia geopolitycznego i mamy od nich dostawać samoloty bezzałogowe, ktore mało kto posiada w Europie, nad tym wszystkim piecze sprawują Amerykanie i fapfapfap uskuteczniam jak to wszystko wypali, chuj tam nawet mogą wysyłać nasze kontyngenty do Izraela żeby rozpierdalać sandniggerów w razie konfliktu, w takim towarzystwie warto się trzymać, mimo że chuje się dopierdalają o zwrot kamienic. Elo walloftext chyba wyszedł trochę.
Ostatnio edytowano 12 kwi 2011, 21:02 przez WinterS, łącznie edytowano 1 raz
|