Mendol napisał(a):
jakos nikt ci nie wypomina i sie z ciebie nie smieje, ze twoja ulubiona rozrywka jest ogladanie skosnookich, animowanych dziewczynek.
jasne
tczewiak napisał(a):
To, że do gier się nie nadają to jakaś bzdura. Nie nadają się tak samo jak i pecety. PS3 jest lepsze
brak directx, ps3 ? wymien mi 1 argument za.
tczewiak napisał(a):
Czepiasz się zaś nowatorskiego rozwiązania. Myszki bez przycisków. Nie rozumiesz, że przyciski są zastępowane jakoś tam, a dla grafików, którzy lewą ręką dotykają mychy, a prawą śmigają na tablecie przyciski tylko przeszkadzały.
skrotow klawiszowych nie znaja ?
tczewiak napisał(a):
Mogę się założyć, że praktyczne będzie, bo akurat w nowatorstwie apple zawsze przodowało.
tczewiak napisał(a):
Plujesz na ipody, ale to one zrewolucjonizowały rynek mp4 (i mp3 również),
hdd w mp3 playerze... w ogole co jest dobrego w mp3 ? przestarzaly format slabej jakosci... mp4 ? tez nic specjalnego wole mkv.. chyba ze jestes jednym z tych idiotow co uzywaja slowa mp4 nie wiedzac co to znaczy ?
tczewiak napisał(a):
plujesz na iphony, ale gdyby nie apple to pewnie google nie zainwestowałoby w rozwój os'a mobilnego.
android istnial na dlugo przed iphonami =_=;
tczewiak napisał(a):
Apple jako pierwszy wprowadza jakieś tam gadżeciki, a potem inni producenci za tym podążają.
Bron boze.. o ile dotykowy ekran ma swoje zalety to ma takze i minusy. Swoja droga tylu glupot w jednym poscie to dawno nie widzialem.
Havok napisał(a):
Jasne można się lansować i-czymśtam. Tylko myszka bez tradycyjnych przycisków dalej jest myszka i działa dokładnie tak samo jak zwykła
.
pograj sobie w fps, rts czy action crpg na takiej myszce. Dla mnie takie rozwiazanie same minusy... juz widze enhu scrollujacego strony sowajac po myszce 2ma palcami