Ehhhh Huri. Znowu nie mogę obojętnie "przejść" obok Twojego posta.
Z tego co wiem masz już swoje lata a i z niektórych ( zaznaczam "z niektórych" ) Twoich postów wynika, że niegłupi z Ciebie facet. A jednak masz problem z tzw. czytaniem ze zrozumieniem.
Mendol napisał(a):
czemu szkoda?
przez miesiac gralo bardzo wiele osob z forum i nie tylko, kazdy cos tam robil, kazdy sobie gadal na gchacie, wymienial sie itemkami, gadal na vencie itd. itp.
i pisalismy na samym poczatku, ze chcemy robic za punkt kontaktowy dla ludzi z forum. nikt nie obiecywal, ze bedziemy organizowac doroslym ludziom zajecia w grze.
wiekszosc ludzi przestala grac po darmowym miesiacu, zostalo pare osob, ktore z tego co widze jak sie loguje, nadal sie bawia.
charyzmatyczny lider to jest potrzebny w dfo podczas siege'ow czy wypadow pvp.
ale i tak uwazam, ze projekt wypalil - bo spotkalo sie bardzo wiele osob z forum i nie tylko i atmosfera (wedlug mnie) byla calkiem si.
wiekszosc grala wlasnie na luzie i po to zeby cos porobic przez miesiac.
Nie ma mowy o porażce bo jak wyżej priorytetem było lajtowe poznawanie gry w gronie ludzi, którzy na luziku lvlowali, poznawali grę i siebie nawzajem.
Nikt nie wspominał w RC o first killach na świecie, o mega zorganizowanych WF-ach, gdzie czarnuchy będą uciekać z batków jak zobaczą RC a słabsi psychicznie kasować postacie. I w końcu nikt nie obiecywał, że będąc w RC jak staniesz w Sanctum to wokoło Ciebie będzie milion innych graczy, podziwiających Twoje mega fiolety i robiących ohhhy, ahhhy i w ogóle jaki jesteś imba player.
Tu miało być lekko, łatwo i przyjemnie bez zbędnych napinek i hardcore'owania. I tak było.
A jeśli ktoś z RC zapałał chęcią rozwijania się i chce walnąć w łeb kilku raidowych bossów tudzież być pro killerem na WFach, to super. Droga wolna, nikt do nikogo nie ma pretensji i żadnej dramy. Czego najlepszym przykładem jest post Piszpana, który nie wywołał żadnej wojny w stylu: "zostaw naszych pro, imba, przegraczy w spokoju" bo Cię zniszczymy.
Peace be with you, bracie jak chcesz poznać świat.
OMG ale się rozpisałem.
P.S.
Nie za ostro Mendol?