Calis tu bede pisal o nadchodzacych raidach. Chce tez objasnic krotko gdzie raiduje BL ( zebys wiedzial dokad masz isc itp. )
First Brood - Moby ktore rzucaja czesci do ST key ( Sleepers Tomb )
- Zladnicar w DN ( w sumie nie wiem czy sie zalicza do FB ale co tam
). Prosty kill, mozemy go zabic dwoma grupami. Ma niezly loot wiec jak tylko jest up to w morde go.
- Klandicar w WW ( kolo wejscia do DN ). Wiekszy twardziel od Zlanda. Jest na frakcji CoV.
- Sontalak w WW ( w tunelu do ToV ). Rowniez CoV faction. Wg. mnie najwiekszy twardziel z tej trojki - bylem na jego 2 killach i sprawial wrazenie najmocniejszego.
Sleepers Tom
Tutaj nie mam nic do powiedzenia. Jak narazie klucze do ST ma 19 osob ( o ile dobrze pamietam ).
Temple of Veeshan
Dzieli sie na 3 czesci ( zobacz mapy to bedziesz wiedzial o co mi chodzi ).
- W(estern)ToV
- N(orthern)ToV
- Halls of Testing ( HoT ) - czesc wschodnia )
W WToV moby sa na CoV faction. Znajduja sie tam 3 namedy ale rzadko je bijemy. Sa dosyc prosci i maja kijowy loot
W HoT( wszyscy sa tam kos, nie zaleznie do CoV faction ) spadaja czesci do SS armor.
NToV to najbardziej niebezpieczna czesc ToV. Kazdy jest tutaj kos. Rowniez tutaj znajduja sie najmocniejsze namedy i najlepszy loot ( nie dla casterow niestety ). W tej chwili jest to glowny raid - target dla BL.
Ogolnie w ToV BARDZO przydaje sie frakcja z CoV. Inaczej trzeba kombinowac jak przeniesc raid np. do NToV - invis jezeli sie da, non-kos mage CoH, FD corpse draging i rez na miejscu itp. To bardzo opoznia raid.
W WToV i NToV dostaje sie faction hity z CoV, w HoT nie. W calym ToV istnieje cos takiego jak corpse draging aggro - nie mozna robic /corpse w zasiegu aggro moba bo spowoduje to automatyczny atak. Dlatego /corpse moga robic tylko klasy z FD.
Kael Arena
Od czasu do czasu zeby naprawic CoV faction robimy masowe wypady do KD. Idziemy na arene i bijemy wszystko jak leci - jezeli Vindi jest up to rowniez jego. Bardzo chcemy skasowac Statue ale nigdy nie mozemy na nia trafic
PoP
Tutaj jest wiele mozliwosci:
- Grummus w PoD
- Mephit Event w PoS
- Mini - bosses w PoS
- Eventy w PoN
- Mini - bosses w BoT
Ogolnie jednak koncentrujemy sie na ToV w tej chwili. Jak juz ci wczesniej mowilem na kazdy raid zabieraj 2 -3 stacki perel
Ok, Telu, Tux, Uli poprawcie mnie jezeli napisalem jakies glupoty.