Kabraxis napisał(a):
Jest jakis wiekszy/lepszy mod do Obliviona niz Nehrim? Tylko taki calosciowy - nie chce zadnych ultra paczek, ktore mi sie potem wyjebia bo pomylilem krok instalacji 48 z 49. : ) BTW. Robia dodatek do Nehrima - YAY!. Albo jest cos w tym stylu do innej gry? W sensie ze duze, rozbudowane, z fajnym swiatem, eksploracja, mniej odmozdzajace niz wiekszosc RPG ostatnich lat, zeby bylo trza poglowkowac, itp... ???
Kurwa w oczekiwaniu na Wieska 2 i Skyrim kazda gra mi sie nudzi po 2 godzinach. Ostatnio po 2h polecialy AC Brotherhood (nawet fajne ale combat niszczy cala gre jak dla mnie) i Kings Bounty Crossworlds (tu znow troche czekam na Heroes VI choc zapowiedzi sa... srednie tbh) W nic nie moge grac bo all albo chujowe albo nie mialo jeszzce premiery.
Rzucta jakims fajnym i w miare nowym RPG/Hack N Slash (Diablo style) lub ewentualnie jakims fajnym modem - ogolnie czyms co sie nie nudzi po 2h i nie jest zrobione pod bezmozgich amerykanow i 15latkow jak ostatnio np. Dragon Age 2.
Chyba sie starzeje damn. :/
Do Obliviona ponoc Lost Spires jest zajebiste, z tym ze to nie jest taki overhaul mod jak Nehrim, tylko po prostu duzy adventure pack. Olbliviona mozna bardzo latwo usprawnic, wystarcza 3 mody: OOO, QTP3Redimized i wlasnie Lost Spires. Masz ladniejsza, lepsza i bardziej rozbduowana gre. Niestety, z wciaz zjebanym glownym watkiem.
Swoja droga mam podobnie jak ty, heh, czekam na Wieska 2, glod rpgowy jest dotkliwy, na szczescie juz tylko 3 tygodnie