Nefastus napisał(a):
Mormo Blastbeat napisał(a):
Nefastus napisał(a):
Z czego co widze po polskie dramy so na poziomie ruskich. Nic dziwnego ze AQ jest w NoCry.
*no offense
Panie Nefastus po pierwsze AQ nie jest w Nocry tylko w HKS, po drugie na kazdym forum DFO sa dramy, a czytam i pisze na kilku (takze .de) i na MMORPG.pl gdyby nie Noia z nudow to wogole nikt by tu nie pisal.
A po trzecie chuj mnie obchodzi co myslisz o nas albo o Nocry, zamiast gwedolic na race ally zacznij lepiej bronic wlasnego miasta bo ostatnio jak tam wpadlismy to bylo krucho u was, wpominajac na boku ze ani jednego Enclave w nim bylo.
peace
Jestescie z HKS zergu.
A co do naszego miasta, a chuj wiesz o nas. Zamiast pierdolic, bys moze spojrzal na nasz roster i do tego spojrzal na historie klanow naszych czlonkow. Poza moze 4 z nas, reszta 20tki jest kompletnymi noobami. W czasie jak wy sie bawiliscie w herosow w Sweetwaters, ja dostarczalem gear bags i pomagalem noobs konczyc podstawowe questy w alfar lands. Niestety ale my nie mamy zergu co moze i robi 20 osobowe pvp raidy i roaming, zeby bronil naszego miasta.
Wiec, za przeproszeniem, pierdol sie.
Nikt nam nie broni miasta, jaki 20 osobowy zerg by bronic nam miasta. Ogarnij sie. Pozatym popatrzylem w roster, i co ? i nic... nikogo nie znam.
lol
Za kogo ty sie masz zeby oceniac z kim gra AQ i dlaczego.
Prawda jest taka ze w Nocry mamy kilku kumpli z ktorymi gramy juz od ponad roku, z nimi wlasnie budowalismy REA i DPS.. jesli wiesz o co mi chodzi.. bo wtedy chyba jeszcze nie grales.
Gra tam kilku idiotow jak w kazdym klanie, wiem o tym i co z tego ? tak czy owak to nie znaczy ze jestesmy zergiem.
BTW: U was w miescie bylo nas 4 !
Zerg to Nosun i Sun a nie AQ i Nocry
Drame krecisz bez powodu. gowno nas to interesuje czy zbierasz szlechetnie bagi dla noobow albo robisz im questy.
Herosow nikt nie zgrywal jak pisalem bylo nas czterech a nie 20...., krotka pilka: wjazd, wpierdol i recall do siebie. Nic pozatym.
O roster chodzilo mi o to ze poza moze 4 z nas wszycy sa bardzo nowi do gry, miesiac i wiekszac mniej. Nie oczekuj ze bedziemy na was czekac z chlebem i sola w SW jak wiekszac trenuje konczac podstawowe questy. Jak sam zauwazyles, w SW bylo paru Ultimatum, naszych allies, wiec sie nie ciskaj ze nikogo nie bylo bo to nie twoja sprawa gdzie jestesmy i co robimy. A herosow zgrywasz bo raz wpadles do SW i od razu sie czepiasz ze nie nikogo z nas nie bylo. Jak trzeba bedzie bronic to bedziemy sie bronic.
I prawda ze mam problem z NoCry, bo to wiekszac kompletni idioci i nie rozumiem dlaczego sie do nich dolaczyliscie. Czesto rozmawiam z paroma AQ i nie mam do wiekszosci z was problemu, ale nie czepiaj sie jezeli nie masz o czyms pojecia.
A co do mnie, to gralem w clan beta i na poczatku gry, potem mialem dluga przerwe i mniej wiecej rok temu wrocilem. Wiem calo historie wiec nie musisz mi nic mowic.