Sobtainer napisał(a):
Pogrążaj? ja nie traktuje tego forum jako życiowe powołanie, w przeciwieństwie do Ciebie
Mam dwa razy mniej (no może nie do końca) postów niż ty przy podobnej dacie rejestracji, nie wyszło ci.
Sobtainer napisał(a):
wklejasz mi tutaj jakieś moje posty wyrwane z kontekstu i tematu w którym były pisane.
Z tematów? Owszem. Z kontekstu? W żadnym razie.
Sobtainer napisał(a):
Grafika w WoWie zawsze była kiepska
Przed chwilą wkleiłem twojego posta w którym piszesz, że grafika wcale nie jest słaba tylko stara i że przecierałeś oczy ze zdumienia.
Sobtainer napisał(a):
są miejsca które swoim klimatem (tak klimatem człowieku bez mózgu który tego nie może pojąc - klimat to nie tylko grafika, ale też dźwięki, kompozycja kolorystyczna, questy itd.)
Wszystkie twoje posty które zacytowałem odnoszą się do klimatu tylko odniesieniu do grafiki, o żadnych questach czy dźwiękach nie było mowy. A kompozycja kolorystyczna z tego co się orientuję to chyba też należy do grafiki? Ale chyba się nie znam.
Cytuj:
Twoja głupota nie może tego zrozumieć
Cytuj:
Ty jesteś na tyle tępy
Nie rozumiem, niby jesteś starszy ode mnie i to chyba całkiem sporo, większość twoich postów pisana jest z sensem ale czasem wjeżdżasz z kwiatkami w stylu porównywanie grafiki z gry która jeszcze nie wyszła do tej która ma 6 lat, przeczysz samemu sobie w dyskusji i przyprawiasz jeszcze wszystko wycieczkami osobistymi.
Tak było również w przypadku sławnego trailera ze Starcrafta 2. Dunno trochę o co biega, no ale już serio kończę. Nie chcę podnosić ciśnienia.