lol to ten dodatek nazywa się ogniem i mieczem. w swojej poprzedniej wypowiedzi myślałem o jakimś innym tworze stworzonym na polski rynek nawiasem mówiąc i tam nie było multi tylko single.
To OiM to chyba nowość, a raczej podrasowana wersja ogniem i mieczem, która kiedyś wyszła na polski rynek.
Z tego co można przeczytać to gra ruszy za 4 dni, a teraz to można tylko kupować.
Najlepiej to chyba kupić paczkę. Ciężko powiedzieć co kupować, bo nie wiadomo jak to OiM będzie wyglądać na multi.
Na warbandzie póki co jest parę serwerów gdzie w godzinach szczytu od 18 jest zawsze 100+ . Trochę 50 osobowych i trochę mniejszych serwerów. Większość w ue, a przynajmniej moje ulubione 100+ klanu 22nd znajdują się w Niemczech więc są dobre pingi.
Cytuj:
PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 8:31 am Temat postu:
Przeciez w Warbandzie pizgalem sie juz na serwach z 200+ ludzmi
No tak, ale jakie są czasem lagi :/ Serwery wyrabiają, ale gra po stronie klienta już nie i nie ma znaczenia jaki masz procek czy grafę. Mega płynnie i bez lagowo jest do 40 graczy.Komfortowo do 80-90. Laguje głównie oczywiście na otwartych przestrzeniach. Przynajmniej takie mam odczucia. No i potem zostają jeszcze kwestie pingów. Na 22 nd na przykład jak jest 160 luda to ping rośnie z 40 do 80 i już koniem w zasadzie się nie da napierdalać z lancą. Pozostaje tylko piechota.