Cytuj:
2003-03-29 22:11, Xaero napisał:
A tak przy okazji mam pytanie czy umialby ktos zrobic macro na taming w nastepujacych warunkach: na in jest tak ze tamuje se mustanga tamuje i gdy sie osfoi pisze "all release" i jakies 5 minut po napisaniu all release musze czekac te 5 minut aby go ponownie zaczac tamowac a gdy bede prubowal go stamowac przed tymi 5 minutami to pojawi sie komunikat ze mustang mnie jeszcze pamieta i nie moge go jeszcze stamowac. I tez po prubie stamowania go przed tymi 5 minutami musze znow napisac all release i odczekac nowe 5 minut i jakbym go tamowal przed minieciem 5 min to bym se nie potamowal wiec moze wiecie jak zrobic takie macro bo chyba nie dam delay na 5 minut
albo jakos z kilkoma mustangami moze?
nie da sie zrobic takieg makra - mozna zrobic ze bedzie w kolko tamowal i np pisal all relase ale zeby sprawdzal efekt tamowania to nie, albo ze bedzie prubowal stamowac co te 5 min. Do tego celu nalezalo by uzyc euo i napisac odpowiedni skrypt ale jest jeden bol - weuo nie dziala z klijentam z ktorego usunieo szyfrowanie i dana wersja dziala tylko z okreslonym klijentem
Nie free to nie jest UO, to jest emulator UO o czym pisza na kazdej stronie teamu wydajcego dany serverek, ale teraz na OSI robi sie jak na emu
I nic sie nie zacznie przynajmniej z mojej strony, a swoja droga to ten asist ktorego uzywasz tez jest nielegalny ale to tak OT i moze nei zawierac wszystkiego co maja obecne wersje