Mendol napisał(a):
ale jakiej krytyki? :) bo na razie to obydwaj z kabraxisem sie plujecie, ze nie popieram was i nie pisze jaki to wiesiek jest hiper super zajebisty.
to raczej wy macie z czyms problem, a nie ja :)
no to odpal sobie dfo, pojdz na siege i pogadamy sobciu. a jak nie masz pojecia o pewnych rzeczach to sie nie wypowiadaj :)
i milej pracy ci zycze :)
Te siege wcale nie muszą świadczyć o tym, że gra ma duże wymagania, tylko, że optymalizacja jest spierdolona. ;]
Mendol co prawda to są szczegóły, nie można też wpaść w przepaść itp. ale to wszystko było w pierwszej części, nie wiem czy grałeś.
No i po części zgadzam się z chłopakami, to są szczegóły, które na tle całości są bez znaczenia, nawet walka może nie jest jakaś wybitnie skomplikowana, ale daje fun, całokształt daje radę i to jest najważniejsze.
Faktycznie optymalizacja nie jest jakaś najwybitniejsza, ale co zrobić. Zawsze się można wstrzymać i poczekać na wydanie konsolowe, tylko nie wiadomo jak to będzie też chodziło.
La noire ledwo zipie na x360 a gra jest mega wciągająca, albo się daną grę polubi od początku, albo będzie szukało do czego się tutaj przyczepić. ;]
zaboleq napisał(a):
Mi na Cd2E7300 oray HD 5770 w 1440x900 smiga praktzcynie na full w 50 klatkach. Nie mam skokow animacji. Jest ok. Combat mi odpowiada + na hardzie raczej sie nie turlam.
Chyba to co podałeś to max jak patrzysz w niebo. ;]
Sprawdzałem na swoim i5 750 i taka sama karta i nawet w 1280x1024 nie ma stałych 50 klatek także coś tutaj ściemniasz.
Sobtainer napisał(a):
http://www.witchersite.pl/component/content/article/10-news-w2/446-beta-sterownikow-nvidii-czyli-400-wydajnosci.html
Widzieliście? testujcie i dajcie znać. Wdł screenów które widziałem, z 15 fpsów robi się 60 :)
To chodzi o ten bug z 3d vision czy jakoś tak. ;]