Huragan napisał(a):
wybacz Mendol, ale sens i fun w twoim wydaniu to latanie po low level zonach Rifta i gankowanie w quest hubach pieciu na jednego :> Na fun bardziej zaawansowany taktycznie sie nie nadajesz, wiec juz sie lepiej nie wypowiadaj. Nawet Piszpan odszedl z twojej i embego gildijki forumowej bo zwatpil w ten wasz "fun" starych pierdow bez jaj i bez zadnej organizacji, lehehehehehe
Ty mendol, embe i wasze magpieski jestescie zerami w grach mmo... dajcie wiec juz sobie i nam spokoj i idzcie na emeryture.
widzialem twoje zagrania taktyczne w dfo, w rifcie. skoncz juz wiec krytykowac cos o czym nie masz sam zielonego pojecia hurri.
nie masz pojecia jaki sens i fun ma moje wydanie bo na szczescie nie bylo nam dane pograc razem - z tymi malymi wyjatkami kiedy przed nami uciekales
Piszpan odszedl, ale ladnie sie pozegnal i to raczej on powinien sie wypowiadac dlaczego.
nie wiem dlaczego tak bardzo probujesz wmowic wszystkim, ze z czyms nie dalismy rady.
to, ze z ciebie sie wszedzie smieja i nikt nie chce z toba grac - to twoj problem.
jesli znowu duzo osob bedzie zainteresowanych gra w AA to tez zrobimy w nim gildie. i znowu bedziesz dostawal w dupe
nie chce mi sie z toba dyskutowac na temat zergow i taktyki - bo nie masz zupelnie pojecia o czym piszesz.
pograj moze w duzym korpie w eve, pograj w duzej gildii w dfo - to zrozumiesz o czym piszemy.
a dopoki sie nie podszkolisz w podstawach to juz nie pyskuj