roball napisał(a):
polazlem za mgle, wrocilem z krwia krola, okazuje sie ze cynthia to glupia pizda jest i podobno zostawila gdzies roze pamieci. przeszukalem chate filippy i nie moge tego znalezc, gdzie jest roza pamieci?
Filippa ma tę różę, idziesz od razu do niej z pozostałymi składnikami.
Przeszedłem gre 2 razy, wprawdzie nie robiąc wszystkich side-questow (np. zagadki ze skrzyniami w 3cim akcie) ale po obu stronach barykady. Świetne jest to że nie ma białej i czarnej ściężki ale także nie jest to wybór między szare/szare.
Zjednoczona Temeria, wolne państwo w którym człowiek moze bezpieczni iść do lasu a elf wejść do karczmy, lub dostępna dla obu stron = całkowita anarcha i ciepłe masełko dla nilfgaardu
Mistrzostwo, imho najlepsze RPG-ever made (nie jestem fanem "drużynowych" rpg typu BG). Aż mnie zadziwiło jak bardzo mogą się różnić zakończenia między sobą.. wprawdzie nie widać w tej części skutków każdej decyzji, jednak są one na tyle duże że w 3ciej części mogą mieć ogromny wpływ na fabułę
CDPR będzie miało ciężko orzech do zgryzienia robiąc kolejnego wieśka, pod tym względem nawet Bioware ze swoim ME3 może się schować.