Asmax napisał(a):
Chuj mnie obchodzi jak sobie Anderson radzil w boksie bo nie o tym mowa.
Czy Ciebie to obchodzi czy nie, faktem jest, że stójka w mma kuleje. Wciąż jeszcze, poza nielicznymi wyjątkami, żaden z zawodników nie dałby rady w K1/boksie.
Fani stójki narzekają na mma, bo raz - nie rozumieją graplingu, dwa - stójka jest słaba. A to, że jesteś fanbojem podniecającym się highlightem w ktrym anderson bije kocmołuchów w stójce, nie zmieni faktu, że to kocmołuchy, ale oczywiście Anderson JAK NA mma jest wyjebanym strikerem.
Z graplingiem jest na odwrót - wielu zawodników mma startuje w turniejach graplingowych z powodzeniem. Poza tym, naturalny dla każdej napierdalanki jest klincz i grapling (to samo w boksie, z tym, że zawodników rozdziela za każdym razem sędzia). Dlatego mma jest i będzie zorientowana na grapling - i jeżeli chciałbyś kogoś zachęcić do mma, to raczej tłumacz grapling, a nie linkuj highlighty składające się z urywków stójkowych akcji z walk mma.
O to mi chodziło. Śsiesz pałę Asmax.
EDIT: o kurwa! Do tej pory skupiałem się na tym, co pisałeś do mnie, ale oto co miałeś do powiedzenia o Aleksandrze:
Asmax napisał(a):
A tutaj masz 10x slabszego zawodnika (fizycznie) i ogolnie nie nalezacego do czolowki MMA ktory kilkoma POPRAWNIE wyprowadzonymi ciosami kladzie DZEJMSA.
http://www.youtube.com/watch?v=xta1OwA7 ... re=related
To idealne podsumowanie Twojej wiedzy o mma. Domyślałem się, że jesteś fanbojem-krzykaczem, po tym jak zareagowałeś na mój spokojny komentarz, ale o poziomie Twojej ignorancji nie miałem pojęcia. Ale bieda Asmax. Po prostu bieda (przynajmniej jak na takiego "kozaka" w temacie mma). Hehehehe.
Edit2: Asmax owned. Oszczędziłbym Ci tego (teraz mi Ciebie trochę szkoda), gdybyś nie był takim pyskatym szczylem (przynajmniej z charakteru,bo ile masz lat nie wiem).