Tak, tak 2 godziny przekleństw i reklam
. Jeśli ktoś ma zamiar iść na wycieczkę czy spacerek, to myślę, że nie będzie brał w ogóle naszego streama pod uwagę, zwłaszcza jak to są przecież 2 godziny przekleństw i reklam.
Jestem pewny, że sam mówiłem, że testy się skończyły. Zresztą przyznajesz, że słyszałeś, że idziemy na LIVE, więc jeśli w logo naszego streama jest, cytuję, "STREAM Z PUBLIC TEST REALM" to chyba logiczne, że to stwierdzenie kończy streama (PTR =/= LIVE). Nic nie poradzimy na to, że Blizzard po 20 minutach wyłączył bossa, bo miał z nim problemy. To był jak na razie pierwszy raz, kiedy wyłączyliśmy streama tak szybko.
Dodatkowo, każda gildia, która robi streamy, po jego zakończeniu puszcza zapętloną reklamówkę gildii (info o rekrutacji i ewentualnym następnym streamie). To nic nowego, więc mówienie, że puszczamy na streamie tylko reklamy ukazuje kompletny brak rozeznania się w tej sprawie osoby biorącej udział w dyskusji lub jest to chęć wyszukania kolejnego "twardego" argumentu, aby poprzeć swoje stanowisko w tej sprawie. Reklamy to oznaka, że stream się zakończył, więc jak ktoś przez 15 minut czekał w nadziei, że zaraz pojawią się tam gołe cycki Briany Banks, to rzeczywiście mógł się przeliczyć. Za co w tym miejscu z góry przepraszam. Zwłaszcza, że też jestem jej fanem xD.
Podsumowując, jedyne negatywne uwagi jak na razie w sprawie streama padły tutaj w liczbie 2, więc wybacz, że nie zrezygnujemy jednak z tego przedsięwzięcia. Sporo ludzi pisało mi/Tomiqqowi (to ten co pokazywał te 2 godziny przekleństw i reklam), że bardzo im się stream podobał i czekają na więcej.
Dziękuję jednak za te krytyczne uwagi, nie zadowolimy przecież każdego. Jednak jeśli uważasz, że przez 2 godziny tylko tam przeklinamy i puszczamy reklamy, to odradzam dalszego oglądania naszych streamów. Wyjdzie to wszystkim na dobre ^^.