drone srtraciles uuu ,
hehe ja stracilem Cruisera , Tristana , i skill mi sie 3 razy wyzerowal z levelu 3 na lv0 , i gdyby to byl wipe to by bylo ok , bo tak juz musi byc. Gra mnie tez wcia,gne,la , a te amplitudy radosci i rozczarowania , mnie wycia,gne,ly ..
Obawiam sie ze ta gra tak szybko nie wyjdzie ,(jak wogule), bo chlopaki co jeno naprawia, to drugie sknoca, ..
oczywiscie ze w beta wszystko trzeba zniesc , ale to nieznaczy ze bede muwil ze deszcz pada jak mi ktos w twaz pluje.
No a MMORPG ze lekko dziabnie,tym "chatem" to jusz leciutka przesadka jak na muj hamsko/chlopski gust , wkoncu to nie "singel".
Gralem juz w inna, beta faze 3 , ktura nawet
przypominala pelna, gre, w przeciwienstwie do tej.
Najgorsze ze ta gra ma potencjal na pierwsze miejsce swego rodzaju ale ble,dy sa, bardzo powazne i zapewne nadwyraz trudne do usunie,cia bez ubocznych skutkuw.
2 dni temu bylo 2800 ludzi online a dzisiaj 800 , jak im sie taki numer zdazy w pelnej grze to moga, pasc na swoje ambitne twarze.
Juz mi ich szkoda , bo paru fajnych grafikuw , kturzy pie,kna, robote, odwalili , zostanie z pracy wywalonych bo programisci sie przeliczyli ze swoimi mozliwosciami.
Nie wszyscy be,da, mieli G-force Fx Turbo super plus i Giga 2000 DSL z wyjsciem na podwurko , zeby im nic nie pykne,lo ani nie trzaslo jak se nowym statkiem za uciulane 15 milionuw malego Diabelko/aniolka pykna,c be,da, chcieli i smieszne nic niewarte jajko nagle zobacza, a potem zostana, Klonem , pulidiota, samego siebie.
o z kreska, = u
|