Bede mial swoje kontu juz wkrotce.Wiec moze zdecydujemy sie na jakis server dopoki nie jest za pozno i nie mamy wszyscy 60 leveli itd.
Ja sie opowiadam za Treachery , gdzie gra duzo znajomych ludzi.Zarowno wrogow jak i ludzi z ktorymi gralem jako sprzymierzeniec w UO.
Nie sa to jacys idioci k3wl d00ds z USA tylko naprawde w porzadku ekipa , rozgarnieta , lojalna i posiadajaca spore doswiadczenie w guild warfare i bawiaca sie w polityke i propagande na boardach
.Mam na mysli House Perilous i DTM.
Alternatywnie moglbym grac na Scorn razem z WC ,ale oni nie robia mass recruitment i graja w zamknietym gronie przyjaciol i z tego wzgledu niesadze zebym mogl zapewnic nam czlonkostwo razem z nimi.
Jednakze sadze ,ze miedzy Polakami zawsze wytwarza sie silna wiez w mmorpg'ach i zawsze moglem liczyc na pomoc i wspolprace rodakow , dlatego warto zebysmy w koncu zdecydowali gdzie gramy , bo rozdrabnianie sie na kilka serverow imo nie ma sensu.Wiadomo , ze kazdy mial juz swoja gildie z poprzednich gier i z nimi im sie pewnie podoba itd. , mimo tego jednak warto sprobowac.
Do tego w koncu zagramy w jedna gierke , ludzi wywodzacy sie z rozego typu mmorpg'ow beda mieli szanse zagrac razem , taka sposobnosc moze sie juz niepowtorzyc~
PROSZE O KONSTRUKTYWNE ODPOWIEDZI~
P.S.(Konradora prosze o nalezny mi worship).