WithnesS napisał(a):
Nestor napisał(a):
roball napisał(a):
I nie tylko na tym forum.
Casuale nie postuja na forum.
Xbawks has no gaems.
Xbawks idealnie trafia w amerykańskie gusta, a tutaj prawie nikt takich nie posiada ;)
Ja na ten przykład, za jedno z najlepszych MMO uważam City of Heroes, a Gears of War i Halo uwielbiam. Tutaj jestem mniejszością, tam byłbym average joe. Microsoft w sumie ma dość prostą taktykę. Uderza w "stały hamerykański fanbase" i jednocześnie próbuję zmienić sposób postrzegania konsol z Kinectem, bo wsadzili w to kupę kasy. Po co mają experymentować, jak całe USA jest ich, a jeszcze niedawno w ogóle nie istnieli na rynku konsolowym?
Ale fakt faktem - Z Exami słabo. Najbardziej jaram sie GoW3...I tyle jak narazie. Do tego Zone of the Enders / MGS3 - A to przecież gry z ps2 ;) W sumie, Gearsy3 na 100% będą zajebiste (beta to potwierdziła w oczach wszystkich osób lubiących serię). No i zostaje Halo Anniversary, którego też zjebać się raczej nie da. A jeżeli Halo 4 failnie, to Microsoft będzie miał przejebane.
Ja też wolę tytuły z x'a nie jesteś sam. :]
Kinect do mnie w ogóle nie przemawia. Bawiłem się tym, kurewski lag nie daje w ogóle frajdy z gry, poza tym lepiej pomachać jakimś dildosem jak w przypadku move niż trzymać powietrze.
Na konferencji mówili, że teraz będzie 100% nacisku na to, nawet nowa fifa 13 ma mieć obsługę kinecta, pewnie będziemy się rzucać bramkarzem broniąc karnego i adekwatnie strzelać jedenastkę itp.
A nie przemawia do mnie z tego powodu, że pad nie jest najdokładniejszym urządzeniem jakie dane mi było obsługiwać - szczególnie mam na myśli analogi w fps'ach.
Co dopiero kinect, który idzie w strone full casual, debilnych, prostych gierek dla dzieci i ich starych, żeby zaznali trochę ruchu przed tv.
Mendol - dla forzy4 mam ochotę znowu łyknąć x'a, nawet dla tej jednej gierki, która zapewni dziesiątki jak nie setki godzin dobrej zabawy. Co by nie mówić 3ka jest kozacka - szkoda, że nie ma żadnego odpowiednika na pc, shift2 chciał być, ale wyszła kupa. Jasperka na gwarancji się już wyrwie na allegro za ~400zł a to żaden wydatek. :]