Agat napisał(a):
Każdy facet tutaj jest zajebisty, a niektórzy to zakapiorzy.
No comment.
Nie ma miejsca dla sezonowców.
True.
Wszyscy znają się na giełdzie, ale zapierdalają od rana do wieczora w robocie.
Po trzykroć nieprawda.
1 - nie wszyscy znają się na giełdzie
2 - nie wszyscy pracują
3 - nie wszyscy zapierniczają od rana do wieczora
Jak nie zapierdalają, to nie muszą się jeszcze golić - ale wiedzą o życiu więcej niż reszta.
Przykład by obalić to głupie twierdzenie - Sweng.
Każdy zna się na polityce, na tyle żeby mówić co jest do dupy, jak to poprawić, każdy ma rację, każdy się kłóci o to że jego racja jest bardziej mojsza.
Moja racja jest mojsza niż Twoja racja.
w ten sposób nie będziemy gadać.
Muzyki każdy słucha zajebistej w 50 różnych gatunkach.
No i fajnie!
Mamy topici, które mówią nam z czego się śmiać - więc jesteśmy up-to-date z tym co się dzieję, będzię lub działo się na świecie.
Za jakieś 2-3 lata, będą linkowane seriale z Bangladeszu, bo te inne zwyczajnie się skończą - Oglądamy je wszystkie.
Każde MMO jest zjebane przed startem, 2% "stałej ekipy z forum" je fanboyuje potem grają wszyscy, a na końcu wszyscy na nie kurwią. I zawsze przychodzą jacyś "sezonowcy" właśnie na to mmo, którzy quitują po failu albo jak ich dział na forum zdechnie,
No comment
Każdy jebie na WoWa.
Sugerujesz. że każdy odbywa stosunek seksualny z grą?
Każdy wraca do WoWa.
Sugerujesz, że osobnikowi opisanemu powyżej się spodobało?
Każdy śmieje się z osób które wróciły do WoWa.
Loop.
Ultima i SWG to było MMO, nie będzie już nic fajnego, ale wszyscy tu siedzą i większość gra w każde nowe mmo.
Kuroń bierze od nas przepisy.
Rozmawiamy o tym jakie mieć fryzury, mimo że łysiejemy, nie wychodzimy z domu, albo mama nam nie pozwoli takiej zrobić.
We flames mamy flame tak zróżnicowany że mała bania. Inteligentny, głupi, z pro paint zdjęciami i photoshopami.
Mamy takie meme, że 4chanowi możemy zapalić roballoświeczkę.
Każdy każdego zna.
Każdy na każdego jebie.
Nikt nikogo nie lubi.
Dalej siedzimy na forum I prowadzimy przyjacielskie długie konwersacje w jednych topicach, pojeżdżamy sobie na starych w innych.
Pewnie się jeszcze coś znajdzie.
Ale powiedz mi, gdzie dziecko będzie miało lepszą szkołę życia nie wychodząc z domu?
ladny post, usmiechnalem sie pare razy