Cytuj:
No ofc... jeden z najbardziej uznanych wspolczesnych rysownikow komiksowych swiecie (autor Spawna i rysownik setek komiksow dla Marvela i DC),
Zwróć uwagę, że napisałem, że go nie znam, a nie że jest chujowy.
Cytuj:
O wiele lepiej rokuja wyrobnicy z Bethesdy, Obsidiana czy Bioware
No nie wiem, ja akurat ostatnio wyrażałem obawy, czy przypadkiem nie spłycą za bardzo fabuły w Skyrimie.
Cytuj:
Ksiazki sa chujowe i dla gimnazjalistow a Forgotten Realms to "nudny i sztampowy swiat".... co jeszcze?
No bo jest nudnym heroic fantasy settingiem. Żeby nie było, że tylko narzekam - Planescape jest pierdyliard razy ciekawszy.
Chociaż książki które czytałem osadzone w tym świecie były chyba jeszcze większym gównem niż te Salvatora.
Cytuj:
Rozumiem ze to wszytko jest tak chujowe ze nikt sie nie znizyl do czytania tych ksiazek czy do np. grania w gry osadzone w "nudnym i sztampowym swiecie".... oh.... wait.... : )
Salvatore pisze chujowe książki. Twierdzić inaczej mogą a) nastolatkowie którzy nie czytali niczego innego więc nie mają za bardzo porównania b) ludzie którzy czytali to ostatnio w wieku 14 lat i zapamiętali to jako fajniejsze niż naprawdę jest c) ludzie ze zjebanym gustem a w zasadzie bez gustu
sorry, ale tu nie ma miejsca na kompromisy
Cytuj:
No i taki typowo wymyslony 20 lat temu pod gimnazjalistow (no to jest oczywiste, chuj z tym ze czasy swietnosci tej postaci to czasy NASZEJ mlodosci a nie zadnych gimnazjalistow i "dzisiejszego" podejscia do fantasy itp...)
Ja to czytałem w gimnazjum i zwykle jak z kimś rozmawiam o tych książkach to raczej w okolicach tego wieku się tymi książkami interesowali. Potem dojrzeli, obcięli długie włosy i zajęli się literaturą na odrobinie wyższym poziomie.