zaboleq napisał(a):
Kabraxis napisał(a):
Hehe.. uderz w stol... pieski Blizzarda jak zwykle nie zawodza i zaczyna sie normalne sranie geba z duza iloscia slowka "zajebiste". Czekamy jeszcze na rage cypiska.
Cytujac sobtainera dodatek do SC2 = "zief".
I jebie mnie to bando fanboji ze wiekszosc osob gra na multi w low. To nie usprawiedliwia 10letnich technikaliow. W Battlefielda czy Crysisa 2 tez pewnie wiekszosc osob gra na low w multi a zobaczcie jak te gry wygladaja na full.
Ale to ttrzeba chciec i umiec a Blizzard nie chce, nie umie i idzie na latwizne. End of story.
Odgrzęję - mie musisz lubić blizzarda - możesz mieć ich w dupę.
Tak samo jak my cie mamy w dupie i twoje opinie o firmie, której gry sprzedają się najlpiej, mają najlepsze oceny, nie są bugfestami (jak wiesiek nowy) i ogólnie to AAA+. Nie podoba się to wypierdalaj grać w coś innego albo kradnij dalej ich gry - akurat blizza stac na to, żeby takie fiutki jak ty pobierały grę z neta bo nie obrobią staremu kolby, żeby mieć na grę
Let the flame begun!!!!
Nie bedzie flame bo wystarczy jedno zdanie: Pisze to koles, ktory zajebal kabel za 20 zlotych. KKTHXBYE.
Pozatym juz od dawno gry Blizzarda nie sa AAA+ (no chyba ze dla kogos superzajebiste dodatki do WoW'a to poziom AAA+), nie sa bugfree a to ze sie sprzedaja naljepiej i maja dobre oceny to zupelnie jak CoD i Simsy - zajebisty argument. Nawet dsobrego cinematica nowy Blizzard nie potrafi zrobic (intra do WOTLK czy CATA a nawet trailer D3 to tragedia w porownaniu do filmow z D2 czy W3. Jakosciowo tez jakby w miejsu stoja - porownaj sobie np. z renderami z Batman Arkham City).
Wiec pierdole Blizzard i nie - nie ukradne ich gry bo mam na nie wyjebane delikatnie mowiac. D3 kupie i przejde single - jak gra bedzie tak dobrze zrobiona jak D2 i bedzie posiadala tak samo zrobiona "HackAndSlashowa glebie" to pewnie bedzie kilkaset godzin na multi. Niestety jak narazie niewiele na to wskazuje. Nowosci gameplayopwych zas nie ma zadnych wiec nawet nie ma co nakrecic hype. Za to jest design postaci ala WoW z naramiennikami wiekszymi niz pol postaci i niewiele wiecej.
Wroc do ojebywania ludzi na kablach moze.
Mogę tobie zajebać kabel hdmi bo dobrze chodzą. Eewentualnie component bo euros-cart gówno wart dla mnie.W ryja też mogę jeśli chcesz?