Mendol napisał(a):
to sa pro tipy.
imo kazdy powinien grac jak uwaza
mag z tego co pamietam robil calkiem fajny dmg juz od poczatku - a nie chce mi sie wierzyc, ze tak zjebali gre.
Mag nigdy nie robil dobrego dmg, na poczatku. Poprostu na poczatku nikt nie wiedzial jak grac ;p.
Najlepszym low level spell maga na pojedyczny cel, jest Niac's, a na Elite, bedzie bardzo czesti mial miss. Potem jest Burning Hands, ale to tylko na grupy mobow.
Magiem, bardziej sie oplaca wzilsc max Int, 12 str i reszta w con. I biega c Greataxem. Moby padaja jak muchy w tedy
.
Tak robilem przy moim 3 magu, i bez wiekszoego problemu nawet na elite szlo
Od 5 levelu, jak sie ma Fireballa jest juz duzo lepiej.
A od 7 z Firewallem, ehh, zyc nie umierać.
Tak czy inaczej mag w DDO to w duzej mierze utily. CC, Buffy, One-shot kille (Finger Of Death albo Waill Of Banshee).
Cytuj:
Inside a jak jest z dungeonami, jestem powiedzmy w party z gosciem ktory ma odblokowany elite poziom a ja tam nigdy nie bylem i mam tylko normal. Jak on wejdzie pierwszy wybierajac elite to ja juz z nim nie wejde ?
Wystarczy ze jedna osoba otworzy na jakims poziomie trudnosci a reszta moze wejsc. O ile sie nie myle, to tylko przy Epic, musi miec kazdy osobno zrobiony Unlock (ale moge sie mylić).
Cytuj:
No nie wiem. Nish magiem napierdalal calkiem znosnie ;P ...
Na elite ? Tak czy inaczej, grupdka jebiacych na pale mieczami melasow szybciej kladzie moby niz mag pierdzoacy Niac's albo Burning Hands. Ten pierwszy za czesto bedzie misowal, a ten drugi ma smieszny dmg na pojedyczny cel
.