Gleader napisał(a):
IMO
Iphone > all , może dlatego że jestem już przyzwyczajony to tego wszystkiego,0 jebania się z softem czy jakimiś nakładkami , podpinasz telefon do komputera i wszystko samo sie robi na cacy.
No i ogólnie app store WTF
chyba ftw, faktycznie mnogość aplikacji na AppStore powala (do tego po jailbreak'u mamy ich jeszcze więcej - Cydia + Installous)
anyway, ja od 3 lat z kawałkiem mam ipod touch 32gb pierwszej generacji kupiony w San Francisco za 1k podczas gdy w Polsce wołali za niego prawie 2k, cały czas śmiga idealnie (raz spadł z 2 metrów na ziemię i nic się mu nie stało), ale jak kiedyś padnie to bankowo zamieniam go na iPhone'a, praktycznie nie mam się do czego przyczepić poza ceną i tego że jak chcę posłuchać na nim FLAC to trzeba przekonwertować pliki do Apple Lossless
Yuurei napisał(a):
Varenthin napisał(a):
a we wrześniu iPhone 5
Ostatnio słyszałem, że w sierpniu i to ma być nie iP5 tylko lepsza wersja iP4 (coś jak 3GS). Ale jak zawsze dopóki nie wyjdzie to się nie dowiemy
z tego co pamiętam to tył obudowy w 5'ce ma być aluminiowy, antena przeniesiona na tył na logo jabłuszka (dodatkowo ma być dużo czulsza), telefon ma być lżejszy, posiadać trochę większy ekran, procesor taki jak w iPad 2 no i oczywiście standardowo wgrany iOS 5