Plan: zamawiam X sztuk SB na adres mojego znajomego w USA placac swoja karta. Z tego co sie orientuje np. w outpost.com tak mozna. Przesylka przychodzi do niego, on ja odbiera i przesyla mi wszelkie potrzebne dane do odpalenia kont. Pudelka, instrukcje, plyty z gra zostaja w Stanach, do odbioru przy ewentualnej wizycie w Polnocnej Karolinie.
Czas: zamowienia dokonuje w najblizszy piatek, najpozniej w sobote.
Cena: wg. outpost.com bedzie to 40$ + 4$ za przesylke, tylko nie wiem czy licza ja dla kazdej sztuki osobno czy nie.
Jezeli sa chetni to prosze dorwac mnie na ICQ (1719397) lub pisac na maila (
[email protected]) to podam numer swojego konta, na ktore nalezy wplacic 200 zl (ok. 50$). Czemu tyle? Na wszelki wypadek, gdyby sie okazalo, ze jednak w outpost.com nie mozna w ten sposob zamawiac, wychodzi drozej lub trzeba skorzystac z planu awaryjnego.
Plan awaryjny: zebrana kase przesylam znajomemu przez WU czy w jakis inny bezpieczny sposob, on dokonuje zakupu osobiscie, reszta wyglada tak samo.
Oczywiscie po tych wszystkich transakcjach koncowa sume podzielimy przez ilosc chetnych osob i wszelkie nadplaty na moje konto zostana w calosci zwrocone.