Sam sobie odpowiedzialem
Ztransferowalem sobie dwie postacie lvl 50 z dwoch kont i poszedlem na calosc. Zrobilem inf'a i cleryka lvl 20. I poszedlem na BG1
Co do samego /level, to najpierw ci pisze ze dostales wystarczajaco exp'a zeby miec lvl 20 ale masz lvl 1. Musisz isc do trenera tego od basic prof czyli np. Mage trainer, i kliknac na niego 5 razy, wtedy dostajesz lvl 5. Potem idziesz do trenera wlasciwiej profesji i klikasz na nim 15 razy
Co jest wogole zaskakujace to to ze dostajesz lvl 20.5 czyli masz juz 5 bubow. ja to wykorzystalem i przed BG0 poszedlem zrobic zPL'owac sie do lvl 21 zeby miec PA.
Wogole gdy zrobilem /who thidr to zobaczylem 19 graczy z lvl 20 i prawie wszyscy scout/inf
Co do autotrain: to tak. Klikajac na trenera, pojawia sie kilka razy <autotrained> wiec taka postac z /level moze byc niezle wypasiona.
[Edit] No tak... hehe. 20 albow w Thidr ale za to 45 midow z czego prawie wszyscy to bonedancer
[Edit] Pisza ze poszedlem po calosci nie wspomnialem chyba ze a pendr mam LGM tailora i 500 SC'ra
wiec postac mam full wypas
Kolskeggr Midgard Savage lvl 35 Merlin
Esidar Hibernia Eldritch lvl 28 Nimue
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: AdamSoTe dnia 2003-05-03 18:54 ]</font>